Zolderkids Kinderdagverblijf rijenEr is nauwelijks iets te bedenken wat kleine kinderen meer aanspreekt dan buiten bezig zijn. Dat is ook de reden dat Zolderkids daar de prioriteit legt. De mogelijkheden zijn ruim aanwezig rond de boerderij aan de Dongenseweg 52a te Rijen. Er is een groot speelterrein en er lopen allerlei dieren die de kinderen mee mogen verzorgen. Wij streven ernaar de sfeer te creëren van een (groot) gezin en de kinderen een veilige en prettige omgeving te bieden.

Een gedeelte van de vroegere hooizolder is verbouwd tot het kinderdagverblijf dat voldoet aan alle geldende eisen. Er is een grote speelzolder, een  slaapkamer met totaal 6 bedjes en een toiletruimte.

Wij hebben plaats voor maximaal 16 kinderen per dag in de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Maar Zolderkids heeft meer…

Op de locatie is ook een zorgboerderij gevestigd genaamd Bella Vita. Bella Vita biedt plaats aan 16 clienten al dan niet met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Ook deze groep beleeft veel plezier aan het buiten zijn/ werken.

We onderscheiden ons van andere kinderdagverblijven door de aandacht voor het buiten zijn, het buiten spelen en het verzorgen van de dieren. We hebben honden, konijnen, eenden, geiten, kippen en varkens. Het hele afgezette terrein is beschikbaar voor activiteiten met de kinderen.

Wij zijn niet prestatiegericht bezig.
We hebben natuurlijk wel regels, maar in principe doen de kinderen wat ze willen, er is geen moeten, daar krijgen ze later nog genoeg mee te maken.

Wij staan geregistreerd bij de gemeente Gilze-Rijen. Bij de belastingdienst kunt U dus een deel van de kosten kinderopvang terug ontvangen. Jaarlijks worden wij gecontroleerd door de G.G.D., bekijk hier het inspectierapport.

Met ingang van 1 januari 2016 zijn wij geregistreerd bij de Geschillencommissie Kinderopvang en Peuterspeelzalen.