Over Zolderkids | zolderkids.nl
35
page-template-default,page,page-id-35,bridge-core-2.6.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-25.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-566

Over ons

Zolderkids is een kleinschalig kinderdagverblijf met een fantastische buitenruimte op de boerderij. Dagelijks gaan we naar buiten om de dieren te voeren en om op onderzoek uit te gaan in onze tuin waar van alles te ontdekken valt. We vinden het belangrijk dat het kind zich op zijn gemak voelt en het de ruimte krijgt om kind te kunnen zijn. In de toekomst zal het kind nog genoeg ‘moeten’. Wij bieden een ontspannende en veilige sfeer waar het kind de ruimte krijgt om te ontdekken en te ontwikkelen op zijn eigen tempo.

 

Spelenderwijs leren de kinderen van elkaar.

Er is persoonlijke aandacht voor zowel het kind als de ouder. We kijken en luisteren naar de wensen en behoeften en spelen hier op in. Wij hechten veel waarde aan een goede persoonlijke overdracht. Daarnaast maken we gebruik van de app ‘Klasbord’. Hier posten we regelmatig foto’s op van onze avonturen zodat ouders op afstand met ons mee kunnen genieten.
Bent u opzoek naar opvang voor uw zoon of dochter. Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden en plannen we een rondleiding in.

 

Bekijk hier het inspectierapport van de GGD >