Team - Zolderkids
787
page-template-default,page,page-id-787,bridge-core-2.6.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-25.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-566

Team

Wieneke

 

Ik ben Wieneke van Loon-Laurijsen, ik ben getrouwd met Thijs en samen hebben we 3 kinderen Liene, Janne en Ties. Wij wonen op de Dongenseweg bij Zolderkids.

Met ontzettend veel plezier werk ik bij Zolderkids en krijg ik veel energie van alle lieve kindjes die bij ons komen spelen. De kleinschaligheid van Zolderkids maakt het contact tussen ouders, kinderen en ons erg makkelijk en persoonlijk.

Kinderen de ruimte geven om spelenderwijs van alles te leren en te ontdekken, dat is wat we doen. Dat kinderen zelf mogen kiezen wat ze spelen vind ik heel belangrijk. Er is namelijk maar 1 moment in je leven dat je vrij kan spelen en dat is als je kind bent! Kinderen leren van spelen en van elkaar en daarom is het ook zo leuk dat we verschillende leeftijden op 1 groep door elkaar hebben.

In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn gezin, samen tijd door brengen en leuke dingen doen, thuis of waar dan ook op de wereld!

Joze

 

Ik ben (oma) Jozé van Loon en getrouwd met (opa) Ad. Samen hebben we 3 kinderen en 8 kleinkinderen, die ook allemaal bij Zolderkids hebben gespeeld. Wij wonen op de Dongenseweg bij Zolderkids.

Ik hou van spelen met en zorgen voor kinderen. Vooral buiten spelen vind ik fijn en de diertjes voeren vind ik ook super leuk!! Oh ja, mijn lievelingskleur is Rood ?.

In de dagen dat ik niet werk ben ik graag buiten, klusjes in de tuin of een stukje fietsen, ook pakken wij geregeld de camper en houden wij van op vakantie gaan. Ik hoop je snel een keertje te zien bij Zolderkids

Jane

 

Mijn naam is Jane Haast. Op dinsdag en woensdag sta ik vast op de groep. Ik ben ben voor ik bij Zolderkids kwam werken altijd gastouder geweest en voor die tijd heb ik 8 jaar gewerkt op verschillende kinderdagverblijven. Ik woon samen met mijn man Kris en onze 2 zoons Quinn en Collin in Dongen. Tijdens de opvang vind ik het belangrijk dat de kinderen zich op hun gemak voelen en vooral dat ze een leuke dag hebben. Bij Zolderkids mogen de kinderen echt kind zijn en dat spreekt mij erg aan. Hopelijk tot snel!

Maaike

 

Ik ben Maaike Smeekens. Ik ben getrouwd, heb 2 kinderen en woon in Rijen. Wandelen met de hond in het bos vind ik heerlijk, maar van een goede serie op tv kan ik ook genieten. Zolderkids heeft zo’n mooi buitenspeel gebied waar we iedere dag wel te vinden zijn, en daar houd ik juist zo van. Heerlijk buiten zijn in de natuur, de dieren voeren en dat ook nog eens met zoveel leuke kinderen samen. Dat is toch genieten!

Ifa

 

Ik ben Ifa Haagh-Adank, getrouwd met Freek en samen met onze zonen Raf en Duco woonachtig in Rijen.

Elke dag weer geniet ik van de fantastische buitenruimte en de manier waarop de kinderen dit kunnen en mogen ontdekken. Samen geven we de dieren eten en kijken we naar wat er allemaal in de tuin op de boerderij gebeurd. Ik vind het belangrijk dat de kinderen kind kunnen zijn en spelend kunnen leren. Spelenderwijs stimuleer ik ze graag verder in hun ontwikkeling.

Naast het werken bij Zolderkids ben ik graag buiten en in beweging. Groepslessen in de sportschool, tennis of gewoon lekker een stuk wandelen met het gezin. Ik breng veel tijd door met mijn vrienden en familie en daarnaast vind ik het heerlijk om te reizen.

Sanne

 

Ik ben Sanne van Wolven – Hermsen en woon samen met mijn man Yannick en dochter Kiki (okt 2019) en onze 2 katten in Rijen.

Bij Zolderkids staan de kinderen echt centraal en is elke dag een klein feestje! We zijn veel buiten bij de dieren, of aan het spelen en ontdekken. Wat is er nu mooier dan dat? Ik ga dan ook met veel plezier naar mijn werk, elke dag vrolijke gezichtjes, leuke collega’s en een heerlijke buitenruimte.

In mijn vrije tijd doe ik graag dingen met mijn man en dochter, we wandelen veel en ook de Efteling bezoeken we regelmatig. Ook vind ik het leuk om te haken en probeer ik wat vaker te lezen.

Jackie

 

Ik ben Jackie en ik woon al 10 jaar samen met mijn man Koen en onze dochter Rosalie (8 jaar) in Etten-Leur.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig met schilderen, tekenen, kleien en zo kan ik nog wel even doorgaan. Daarnaast hou ik van wandelen, samen reizen en vinden wij als gezin bordspellen heel leuk en doen dit regelmatig in het weekend. Ook hou ik ervan soms lekker op de bank te zitten om een leuke serie of film te kijken.

Ik vind het belangrijk dat een kind zich veilig en vertrouwd voelt zodat ze zich op spelende wijze kunnen ontwikkelen. Om ze hierin te kunnen stimuleren/begeleiden vind ik prachtig.

Kinderen zien lachen, dat maakt de wereld mooier.