Team - Zolderkids
787
page-template-default,page,page-id-787,bridge-core-2.6.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-25.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-566

Team

Wieneke

 

Ik ben Wieneke van Loon-Laurijsen, ik ben getrouwd met Thijs en samen hebben we 3 kinderen Liene, Janne en Ties. Wij wonen op de Dongenseweg bij Zolderkids.

Met ontzettend veel plezier werk ik bij Zolderkids en krijg ik veel energie van alle lieve kindjes die bij ons komen spelen. De kleinschaligheid van Zolderkids maakt het contact tussen ouders, kinderen en ons erg makkelijk en persoonlijk.

Kinderen de ruimte geven om spelenderwijs van alles te leren en te ontdekken, dat is wat we doen. Dat kinderen zelf mogen kiezen wat ze spelen vind ik heel belangrijk. Er is namelijk maar 1 moment in je leven dat je vrij kan spelen en dat is als je kind bent! Kinderen leren van spelen en van elkaar en daarom is het ook zo leuk dat we verschillende leeftijden op 1 groep door elkaar hebben.

In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn gezin, samen tijd door brengen en leuke dingen doen, thuis of waar dan ook op de wereld!

Joze

 

Ik ben (oma) Jozé van Loon en getrouwd met (opa) Ad. Samen hebben we 3 kinderen en 8 kleinkinderen, die ook allemaal bij Zolderkids hebben gespeeld. Wij wonen op de Dongenseweg bij Zolderkids.

Ik hou van spelen met en zorgen voor kinderen. Vooral buiten spelen vind ik fijn en de diertjes voeren vind ik ook super leuk!! Oh ja, mijn lievelingskleur is Rood 😉.

In de dagen dat ik niet werk ben ik graag buiten, klusjes in de tuin of een stukje fietsen, ook pakken wij geregeld de camper en houden wij van op vakantie gaan. Ik hoop je snel een keertje te zien bij Zolderkids

Eline

 

Hoi, ik ben Eline en woon samen met Jesper en onze 2 dochters in Kaatsheuvel. Na mijn opleiding als Onderwijs Assistent ben ik in de kinderopvang terecht gekomen. Hier werk ik dan ook al vele jaren met veel plezier in. Bij Zolderkids kan ik alle kinderen zien opgroeien van baby tot kleuter op een prachtige plek. Een plek waar kinderen echt kind mogen zijn, met de natuur en allerlei dieren om hun heen.

Maaike

 

Ik ben Maaike Smeekens. Ik ben getrouwd, heb 2 kinderen en woon in Rijen. Wandelen met de hond in het bos vind ik heerlijk, maar van een goede serie op tv kan ik ook genieten. Zolderkids heeft zo’n mooi buitenspeel gebied waar we iedere dag wel te vinden zijn, en daar houd ik juist zo van. Heerlijk buiten zijn in de natuur, de dieren voeren en dat ook nog eens met zoveel leuke kinderen samen. Dat is toch genieten!

Ifa

 

Ik ben Ifa Haagh-Adank, getrouwd met Freek en samen met onze zoon Raf woonachtig in Rijen.

Elke dag weer geniet ik van de fantastische buitenruimte en de manier waarop de kinderen dit kunnen en mogen ontdekken. Samen geven we de dieren eten en kijken we naar wat er allemaal in de tuin op de boerderij gebeurd. Ik vind het belangrijk dat de kinderen kind kunnen zijn en spelend kunnen leren. Spelenderwijs stimuleer ik ze graag verder in hun ontwikkeling.

Naast het werken bij Zolderkids ben ik graag buiten en in beweging. Bootcamp, tennis of gewoon lekker een stuk wandelen met het gezin. Ik breng veel tijd door met mijn vrienden en familie en daarnaast vind ik het heerlijk om te reizen.

Sanne

 

Ik ben Sanne van Wolven – Hermsen, 29 jaar en ik woon samen met mijn man Yannick en dochter Kiki (okt 2019) en onze 2 katten in Rijen.

Bij Zolderkids staan de kinderen echt centraal en is elke dag een klein feestje! We zijn veel buiten bij de dieren, of aan het spelen en ontdekken. Wat is er nu mooier dan dat? Ik ga dan ook met veel plezier naar mijn werk, elke dag vrolijke gezichtjes, leuke collega’s en een heerlijke buitenruimte.

In mijn vrije tijd doe ik graag dingen met mijn man en dochter, we wandelen veel en ook de Efteling bezoeken we regelmatig. Ook vind ik het leuk om te haken en probeer ik wat vaker te lezen.